Lansarea antologiei Eroi fără voie

eroi fara voie-final-dungaLansarea primei antologii rezultate în urma unui atelier de scriere creativă

 

Joi, 15 octombrie, de la ora 19:00, Bookblog.ro și Revista de Povestiri te invită în Copper’s Pub (Hristo Botev 25) la evenimentul de lansare al antologiei „Eroi fără voie”, apărută la Editura Millenium Books.

Antologia „Eroi fără voie”, coordonată de Michael Haulică, reunește texte scrise de Secția 14, adică de o parte din absolvenții primei ediții a Atelierului de scriere Creativă în SF&F, organizat de Bookblog.ro și Revista de Povestiri.

Absolveții, deveniți acum scriitori, sunt: Iulia Albota, Mihai Alexandru Dincă, Andrei Duduman, Georgian Enuță, Mihai Giulvezan, Alexandra Medaru, Alexandru Orbescu, Andrei Panțu, Adrian Poenaru, Adrian Răducan, Valeriu Tudose.

Autorii despre texte și despre cenaclul lor: http://www.revistadepovestiri.ro/de-vorba-cu-sectia-14/

La eveniment vor vorbi: Michael Haulică (editorul cărții și coordonatorul primei ediții a atelierului, împreună cu Oliviu Crâznic), Florin Pîtea (invitat la prima ediție a atelierului) și Ana-Maria Negrilă (alături de Michael, coordonatoare a ediției la care avem înscrieri acum).

Evenimentul de lansare.

Antologia va putea fi cumpărată la lansare cu 20% reducere.

Atelierul de SF&F, organizat de Bookblog.ro și Revista de Povestiri, a debutat în 2014 având ca scop să încurajeze pe fanii SF&F să se aventureze în crearea de noi lumi și să deschidă porțile unei noi generații de scriitori. Atelierul a avut rezultatele spectaculoase: jumătate din absolvenții primei ediții au debutat deja și, acum, a  apărut antologia „Eroi fără voie”, care reunește textele lor. Pentru cei dornici să se alăture Secției 14, cenaclul rezervat absolvenților acestui atelier, au înceut înscrierile pentru ce-a dea treia ediție – Atelier de science-fiction și fantasy #3.

(comunicat)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: