Concurs de povestiri – rezultate

dragon-rider-1200w

E luni, e 15 iunie, e ora 16.00. Adică e timpul să fac publice numele celor doi cîștigători ai concursului de povestiri cu dragoni.
N-o mai lungesc, iată rezultatul: cele două povestiri alese pentru publicare sînt „Ucigașul de dragoniˮ, de Ioana Vișan (povestirea va fi publicată în numărul 8 al revistei Galileo – apariție estimată: luna august) și „Incredibilii Lou și Philˮ, de Irina Georgescu (povestirea va fi publicată în Argos nr. 12 – apariție estimată: luna iunie).
Foarte aproape de cele două s-a situat povestirea „Păstrează-mă nemuritorˮ, de Daniel Timariu, care, la următorul draft, sper să fie gata pentru Argos nr. 13 (septembrie).
Nu se dau mențiuni, dar trebuie să remarc textele semnate de Alexandra Cengher, Emil Duhnea, Ioana Bianca Miulescu și Miloș Dumbraci. Încă un draft, două și toate cele patru povestiri pot deveni texte foarte bune. Galileo și Argos le așteaptă.

Cred că textele amintite (cele șapte) ar putea fi o bază potrivită pentru o antologie care să cuprindă povestiri cu dragoni. Așa că fac un anunț public, acum: aștept alte povestiri cu dragoni pentru o antologie pe care s-o lansăm în martie 2016, la Final Frontier.

Data limită de trimitere a povestirilor: 15 noiembrie 2015, ora 12.00. Pe adresa pe care o aveți la vedere pe acest blog.

7 răspunsuri

 1. așteptăm cu nerăbdare să le citim pe toate cele 3 de pe podium! Felicitări autorilor!

  1. și nu numai pe cele trei… 🙂

   1. si pe restul evident, dar pana la ele mai avem destul de asteptat banuiesc (adica pana iese antologia).
    Cu „felicitari autorilor” ma refeream la toti cei nominalizati 🙂

 2. […] Povestirea trimisă la concursul cu dragoni nu a câștigat nimic (așa cum mă așteptam, nu din falsă modestie, ci pentru că am fost egoist […]

 3. Felicitări câștigătorilor și ” mențiunilor ” . Mulțumesc frumos! Spor la lectură și la scris! 🙂

 4. […] noua realitate” (”Hoțul de moarte”), ”Robodiseea” (”Anchetă pe Terra.322”) și cea cu dragoni a domnului Hăulică (”Poveste amară”). Sper că această listă va crește cu una nouă pe […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: