CNA interzice

Un spot publicitar al Romtelecom, în care Smiley şi Pavel Bartoş merg pe un tren aflat în mişcare, a fost interzis de la difuzare printr-o decizie luată de CNA. Decizia a fost luată după ce Consiliul a fost informat că ar fi crescut numărul copiilor care s-au electrocutat încercând să imite imaginile din acest clip.

Eu zic să interzică TOATE filmele în care se urcă cineva pe tren, să interzică TOATE filmele în care fumează cineva, să interzică TOATE filmele în care apar țîțe și cururi. Evident ar fi prea mult să le cer să le interzică și pe alea în care sînt omorîți cîte 20 de inși pe oră. Despre alea n-au avut niciodată nimic de zis.
Hei, dar cum rămîne cu știrile de la ora 5?
Într-un final apoteotic ar trebui să se interzică pe ei. Să se radieze din evidențele populației. Să li se dea buletine albe: fără poză, fără nume, fără adresă. Doar cu două dungi roșii în diagonală. Să știe tpoată lumea că sînt idioți.

2 răspunsuri

  1. Personal, eu cred că Romtelecom a cumpărat cu bani grei interdicția de la CNA. Interzicerea unui clip, film, a unei cărți sau a oricărui tip de expresie mediatică, îi va crește acesteia însutit forța de penetrare.

  2. Mda… un lucru interesant, in context: un vector al interzicerii a fost Arafat, care a sustinut ca au crescut ffff mult urgentele post electrocutie survenite PE tren. (mai tineti minte cum se zicea pe vremuri, in armata, la munci agricole? Mergem PE tren, bem PE tren etc.)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: