FINAL FRONTIER: Pasarea Domnului, de Mary Doria Russell

Editura Trei

va invita la evenimentul de lansare a cartii

Pasarea Domnului

de Mary Doria Russell.

Duminica, 24 martie 2013, ora 14.00.

Volum recompensat cu premiile Arthur C. Clarke, James Tiptree Jr., Kurd-Lasswitz-Preis şi British Science Fiction Association


Mary Doria Russell-Pasarea DomnuluiEditura Trei va invita la evenimentul de lansare a cartii Pasarea Domnului de Mary Doria Russell. Volumul recompensat cu premiile Arthur C. Clarke, James Tiptree Jr., Kurd-Lasswitz-Preis şi British Science Fiction va fi analizat de Liviu Radu, Bogdan Perdivara – traducator, Ionut Banuta – ilustratie coperta si Mihai-Dan Pavelescu – coordonator Colectia Epsilon SF, pe data de 24 martie 2013, ora 14.00, în cadrul Târgului de carte SF & Fantasy – Final Frontier (TeCaFi, str. Doamnei nr. 9).

In anul 2019, programul SETI receptioneaza transmisiuni muzicale din vecinatatea lui Alfa Centauri. Prima expeditie spre planeta-sursa a radiotransmisiilor este organizata de Ordinul Iezuit fara stirea si aprobarea ONU, iar contactul cu ea este pierdut. Dupa 40 de ani, a doua expeditie il readuce pe Pamant pe unicul supravietuitor, iezuitul lingvist Emilio Sandoz, care relateaza povestea funesta a contactului cu alta civilizatie.

„Un sclipitor roman despre descoperirea vietii extraterestre.” – Kirkus Reviews

„O lectura fascinanta si un candidat serios la titlul de cel mai bun roman science-fiction al anului.” – John Clute, Mail on Sunday

Mary Doria Russell (n. 1950) s-a nascut in Chicago si a obtinut doctoratul in antropologie biologica. Pasarea Domnului a fost primul dintre cele cinci romane pe care le-a scris in 15 ani. In 1998 a fost recompensata cu Premiul John W. Campbell Award pentru „cel mai bun autor nou”, iar in 2001 a fost inclusa in Gaylactic Spectrum Hall of Fame.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: