Lolek și Bolek (1)

Ieșim, ușor-ușor, din epoca lui Popeye, și intrăm, cam abrupt, după părerea mea, în epoca Lolek și Bolek.

Ne cam plac desenele animate, văz eu. Și simț (monstruos, mai e nevoie s-o spui?).

Așa că pornesc azi un serial, LOLEK ȘI BOLEK. Pentru toți copiii cu drept de vot.

Episodul 1.

Bă dictatorule! Dacă nu semnezi numirea lui Hașotti, te suspend! C-așa vreau io. Jos dictatura!

Reclame

5 răspunsuri

 1. putea sa faca acest lucru si la ministrii lui Boc sau MRU!

 2. Pai, Mike, sigur ca e ca asa vrea el, dar i-a dat si motiv. La cat tapaj se face de calitatea ministrilor lui Lolek, se uita ca marele Mesia MRU avea un minstru al dezvoltarii profesor de sport (la D. Cantemir!) si un ministru al Agriculturii licentiat la o fabrica de diplome… E un articol interesant al A. Pipidi-Mungiu, in care-i face praf pe toti (ori punem in discutie toate diplomele, ori tacem din gura; sa nu mai protesteze profesorii universitari care nu indeplinisera conditiile legii vechi (mai usooare) si le-au indeplinit pe cale ale legii noi… si multe altele. Si mai e un grupaj interesat in Observator cultural despre ICR (vezi opinii sotii Cernat, Catalin Sturza, Stelian Tanase, Norman Manea si multi altii

 3. Doru, Liviu: Mica mea însemnare nu era nici despre Băsescu, nici despre Hașotti. Era despre acel domn care nu mai are răbdare să ajungă președinte (și îl înțeleg, pentru că nu-s deloc sigur că, dacă alegerile vor fi la termen, în 2014, l-ar mai propune cineva să candideze; presupun că pînă atunci va spune atît de multe prostii, încît să n-o să-l mai propună nimeni să candideze, nici măcar partidul lui – în caz că acel partid mai există, deși am impresia că a cam fost absorbit de stînga socialistă).
  Nu poți striga „Jos dictatura“ comportîndu-te ca un dictator. Sau ca un șantajist ordinar (că dictatorii eu și ei onoarea lor).
  Aud azi că din nou i se flutură președintelui pe la nas chestia despre care vorbeam aici. Adică dacă nu semnează (de data asta) decretul pentru Abramburica îl vor suspenda. Și? Așa va fi de-acum înainte? Șantaj după șantaj, de fiecare dată cînd trebuie semnată o hîrtie la Cotroceni?
  Eu zic așa: dacă au motive să-l suspende din funcție pe președinte, atunci să-l suspende. Iar dacă n-au, atunci să tacă. Pentru că dacă au motive și nu-l suspendă pentru că ăla semnează ce vor ei, nu-s decît niște complici ai trădătorului (am auzit pe la tv că se vehiculează chiar acuzarea de înaltă trădare). Chiar nu poți veni la tv să spui națiunii noi știm că Băsescu a încălcat legea, dar nu-l pedepsim decît dacă ne supără.
  Cam seamănă a scrisoare pierdută… cînd e nevoie… pac, la Războiu!

 4. Partea proasta este ca discutiile acestea se duc intre lumi paralele, nici basescienii nu ii conving pe anti nici anti pe basescieni. Raman doar exercitii de defulare. Dupa ce l-am votat pe Basescu acum am ajuns anti, si nu ma convinge nimic sa votez cu ai lui, nici tone de plagiat!

 5. Deja trebuia schimbata ilustratia si suite poznele alea doua pe-un tanc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: