Lansarea romanului Pervertirea, de Cristina Nemerovschi. Miercuri 9 mai, ora 19.30

Editura Herg Benet şi clubul Control vă invită miercuri, 9 mai 2012, de la ora 19.30, în Control (Str. Academiei nr. 19), la lansarea romanului Pervertirea, de Cristina Nemerovschi, în cadrul unui eveniment cross-art, urmat de after-party.

Vor vorbi despre romanul Pervertirea criticul literar Radu Voinescu şi scriitorii Dan Silviu Boerescu, Ciprian Măceşaru şi Leonard Ancuţa. Moderatorul discuţiei: Dan Belfast Anghel. Invitată: actriţa Tamara Roman, care va citi fragmente din romanul „Pervertirea”.
Concert rock live: SEMNE.

Trupa de rock alternativ SEMNE a apărut în anul 2007, la iniţiativa vocalului Adrian Tănase de la Ţapinarii, alături de Ionuţ Ivana (ex-Dracula) şi de Victor Adrian Rus, chitaristul trupei 9,7 Richter. Au fost cooptaţi Cornel Stanchi, la tobe, şi Alexandru Marian Ganea (aka Andu) la chitară. Primul concert a avut loc la festivalul Zapping Through Culture, în recital, în septembrie 2007, în Club A. „Fum” a devenit primul single Semne şi a stat 3 săptămâni la Romtop City FM.
Componenţa actuală a trupei Semne:
Adrian Tanase (Ţapinarii), voce / Mihai Razna Caluseriu, chitară / Sorin Mihai Popa, chitară / Ionuţ Ramon Ivana, bass / Mihai Dumitrascu, tobe.

Promoţie Control: la 2 beri cumpărate, primeşti una gratis.
Lansarea romanului Pervertirea se va încheia cu un after-party în Club Legere (P-ţa Rosetti nr. 5, subsol), de la ora 22, în cadrul unei seri New Model Party, cu tema „Sado-masochismul în literatura actuală„.

După ce a debutat în 2010 cu Sânge satanic, un roman dur şi nonconformist care a stârnit dispute în rândul consumatorilor de literatură convenţională, dar care a fost îndrăgit rapid de publicul tânăr, amator de originalitate literară, Cristina Nemerovschi revine în 2012 cu un „thriller filosofic despre artă, oameni şi o nouă (i)moralitate” – Pervertirea.

Dacă Sânge satanic a devenit memorabil în rândul cititorilor prin fraza cu care se autocaracterizează personajul principal – „Ascult black metal, sunt ateu, lumea mă crede satanist, sunt bisexual, mizantrop, uneori doar misogin, scriu o carte, beau în fiecare zi şi mă droghez în fiecare săptămână”, deja un leimotiv în rândul adolescenţilor, dar şi prin capitolul intitulat „De ce nu iubim femeile?„, o replică la binecunoscutul „De ce iubim femeile” cărtărescian – replică apreciată şi de către Mircea Cărtărescu – , noul roman al Cristinei Nemerovschi aduce de asemenea în prim-plan subiecte incitante, cum ar fi arta, crima, sado-masochismul, filosofia nihilistă.

Pervertirea este un roman pe 3 voci, un adevărat tur de forţă din care nu lipsesc critica la adresa societăţii decadente şi umorul negru.

(comunicat de presă)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: