Observator cultural, 20 ianuarie 2012

În nr. 608 al revistei Observator cultural, din 20 ianuarie 2012 (versiunea online), la rubrica FANTASY & SCIENCE FICTION, articolul 2011 (II). Evenimente, premii.

FRAGMENT

Alte evenimente din 2011. La Editura Allfa a fost inaugurată colecția Strada ficțiunii, coordonată de Alexandra Rusu, în care sînt publicate și cărți care ar putea fi considerate ca aprținînd genurilor F&SF.
În toamnă a apărut un nou cenaclu în București, Wolf’s Pack. Coordonator: Lucian Oancea.
SRSFF și Eagle Publishing House au organizat primul concurs de romane Seniorii imaginației. Rezultatul va fi anunțat în luna februarie.
Sefeul românesc a făcut pasul spre piața de carte electronică: Eagle și Millennium Books au cărți în format electronic pe elefant.ro.

 
BD. Cea de-a XXI-a ediție a Salonului Internațional al Benzii Desenate a avut loc la Constanța, în perioada 3 – 5 iunie 2011 (la Muzeul de Artă). Muzeul benzii desenate a fost deschis între 16 iunie și 16 octombrie, la București, în cadrul Muzeului Național de Artă Contemporană. La 25 octombrie a fost vernisată la Bruxelles expoziția 77 de ani de bandă desenată românească. A doua ediție a Salonului European de Bandă Desenată, a avut loc în perioada 3 – 20 noiembrie la București.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: