CNN cu elan și copii sub 35 de ani (jejele, galactici, mituri și eroi)

1

Au scos-o pe JJ din Minți criminale. De ce? Zice Tăntzelu că au hotărît că personajul ei nu era indispensabil. Au luat-o în mînă, cum se zice. Publicul a fost de părere că era. Cine a luat hotărîrea aia chiar nu s-a uitat la serial? N-au văzut găinușa aia? Of, of, e plină lumea de chiori!

2

S-au anunțat premiile „Ion Hobana“ 2011. Juriul încă nu.

Cartea anului 2010 în genul SF (premiu în valoare de 1200 de lei) – „SF Doi”, de Cristian Mihail Teodorescu (editura „Bastion”)

Cartea anului 2010 în genul Fantasy (premiu în valoare de 1200 de lei) – „Lumea lui Waldemar”, de Liviu Radu (editura „Tritonic”)

Premiul pentru întreaga activitate literară (în valoare de 1800 de lei) – Mircea Opriță

Premiul „Speranța anului” unui autor debutant sau la început de carieră, având vârsta sub 35 de ani (în valoare de 600 de lei) – Bogdan Cătălin Mereuță, pentru romanul „Luptătorii virtuali” (editura „Lumen”)

O să comentez (mereu e ceva de comentat cînd e vorba de niște premii!) săptămîna viitoare, după festivitate. Doar o informație acum, pentru că unul dintre cîștigători e mai puțin cunoscut: Bogdan Cătălin Mereuță este elev în clasa a opta, la o școală din Galați.

3

La Corint a apărut un DICȚIONAR DE MITOLOGIE GRECO-ROMANĂ. Zei, eroi, mituri, de Zoe Petre, Alexandra Lițu, Cătălin Pavel.

4

Un nene, pus să comenteze pictorialul Oanei Zăvoranu din Playboy (unde? la Realitatea, evident, că doar e noul CNN!), începe să vorbească despre Cioran. Ne-am scos! După „știrea“ asta urmează o poveste despre Columbeni. Și asta se întîmplă la Prime Time News. CNN cu elan.

5

Mîine se încheie etapa a patra din procedura de vot pentru premiile Galileo. Mai sînt în competiție trei volume și trei povestiri.

6

Și văd, din nou, frakin’ Galactica! Yay!

Un răspuns

  1. au inaugurat concursul tinere condeie?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: