Schimbarea la față

Așa cum ați observat deja, blogul are altă față. Vreau de multă vreme să-i schimb înfățișarea, dar pînă acum n-am găsit nimic care să-mi placă. Și tocmai a apărut tema asta, așa că…voilà.

Am terminat cu cărțile pentru tîrg, acuma așteptăm să iasă de la tiparnițe. Evident, aștept cu mai multă emoție Povestirile fantastice.

Am terminat si Nautilus nr 29. Am terminat si cu Nautilus în general. Au fost 29 de apariții lunare, sper să fi fost plăcute. Amintirea lor să fie plăcută. Să fi rămas măcar cîteva povestiri, cîteva nume de autori tineri demne de menționat.
Și după atîtea terminări… evident am și început lucrul la Galileo nr. 2. Cu puțin noroc (și mult efort. sau invers) va putea ieși în iunie, chiar dacă la sfîrșitul lunii.

În paralel m-am mai apucat de lucrat la o carte, tot pentru sfîrșitul lui iunie, deocamdată să rămînă surpriză. Și ea, și autorul. Nu mai e mult și o să vedeți.

Lucrăm și la planul pe următoarele șase luni. Cu siguranță nu ne vom vedea doar la Gaudeamus. O să mai fie niște evenimente pînă atunci.

Cît despre proiectele personale… mai vedem. Deocamdată am coperta pentru Iris (titlul întreg: Șapte zile din moartea lui Iris). Am găsit poza. Sper ca pînă la primăvară să termin și cartea. Sau ar trebui să mă concentrez pe Vremea zăpușelii, s-o termin pînă la Gaudeamus?

Da, vor fi șase luni interesante.

7 răspunsuri

 1. Oau, ce schimbare dramatica! Arata foarte misto noua fata a Colierului! Sa fie cu spor.

  N-am inteles eu bine sau te-ai lasat de Nautilus?

 2. Costi, ma bucur ca-ti place noul Colier. Si da, Nautilus este un capitol incheiat.

 3. Ah, imi pare rau sa aud asta.

 4. foarte faină tema blogului, dar nu îndulceşte îndeajuns amăreala ştirii cu nautilusul. 😦 păcat.

 5. mircea, banuiesc ca daca stai 10 ani la o revista ruginesti. si rugineste si ea. asa ca o primenire din cind in cind e de bine. pentru toata lumea.

 6. Hai sa fie cu noroc si cu spor noua fata a blogului ! Imi place,chiar foarte mult! Astept cu nerabdare concretizarea noilor proiecte care sunt de bun augur. 🙂

 7. Superfaina noua tema.
  Multa bafta si spor la treaba cu proiectele curente si viitoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: