Dilemateca, nr.49, iunie 2010

A apărut noul număr al revistei Dilemateca, r.49, iunie 2010.

Articolul meu – se cheamă „Între două lumi“ – este despre romanul Mîna stîngă a lui Dumnezeu, de Paul Hoffman (RAO, 2010).

În paginile revistei găsiți recenzii la cărți de Ioan Groșan, Cătălin Mihuleac, Maria Manolescu, Ștefania Mihalache, Philip Roth, Camilo Jose Cela, Jose Saramago, Joseph O’Neill. Printre semnatarii lor: Florin Irimia, Codrin Liviu Cuțiaru, Paul Cernat, Bogdan Alexandru Stăescu.

Există și o anchetă, Cartea preferată a bloggerilor, iar printre blogurile apelate (și care au răspuns) sînt Blog de cărți, Book Blog, Rainbow Books, Capricornk13, CititorSF, dar și Chestii livrești, White noise sau Șalul e șarpele, un blog pe care l-am descoperit relativ recent.

Ultimul material al revistei, sub genericul FRAGMENTE, prezintă în avanpremieră fragmente din prima apariție a unei noi colecții: cea de romane grafice, de la Editura Art. Cartea este Persepolis, de Marjane Sarapi, și va putea fi găsită la Bookfest. Presimt că personalul de la standul Art va avea de răspuns la mult întrebări…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: