Cenaclul ProspectArt, 19 februarie 2010

Şedinţa din luna februarie a cenaclului ProspectArt va avea loc vineri, 19 februarie, la ora 17.00, la Centrul Cultural Calderon (str. J.L. Calderon nr. 39).

Vor citi: Laura Sorin, Cristian M. Teodorescu şi Cristian Tamaş (povestiri de William Tenn).

21 răspunsuri

 1. „Cristian Tamaş (povestiri de William Tenn)”
  angloman afurisit, cum distruge el literatura romana, ptiu!
  huo bai, huuuuoooo!

 2. ei… si eu as fi preferat sa citeasca ceva din romulus barbulescu, dar… n-o fi fost intersant.
  dar altfel, cu promovarea sefeului romanesc stam bine.

 3. Adevarata tragi-comedie e ca omu’ nu vede penibilul situatie in care se pune.
  In sfirsit… bina ca nu a dat-o pe Meyer.

 4. Exista o explicatie simpla, dar se pare ca nu asta va intereseaza pe voi: anuntul de lectura s-a facut inainte de moartea regretatului Romulus Barbulescu. Oricum, multumim pentru atentionare. Cat despre penibil… Draga Aspoiu, chiar esti calificat sa vorbesti despre asta? Vad ca tu impreuna cu inca vreo doua persoane aveti o fixatie pentru SRSFF. Sa nu va cauzeze.
  Spor.

 5. Parca-i sedinta de partid, „sunt unele persoane…”. Spune clar Domnu’ Kvala, cine are „fixatii” pentru SRSFF? Vad ca muriti de grija lor!

 6. Oh, Buzdu… cata impetuozitate 😀

 7. cred ca m-am grabit si eu cu afirmatiiile (insinuarile, concluziile…). adevarul e ca si mie mi-a venit ideea de-abia aseara. asa ca…
  si ca sa n-avem vorbe cind o sa apara nautilusul pe martie, va spun de pe-acum ca romulus barbulescu va fi omagiat in numarul pe aprilie. asta e hotarirea pe care am luat imediat ce am aflat. am deja un material, dar as dori sa fie ceva mai mult de atit. si sper sa obtin ce vreau.

 8. Daca v-as spune ca nicio Societate Romana (in orice domeniu ar activa ea – cu exceptia manelelor poate) n-ar scoate anunturi-pamflet gen “Nekrotitanium” (” judecând după declaraţiile pioniereşti ale unor comentatori locali ai sitului …”) sau v-as face alte asemenea observatii, ati spune in continuare ca am o fixatie vizavi de clubul SRSFF (aceasta va ramane opinia mea, http://balinferi.wordpress.com/2009/12/06/cenaclu-prospectart-2/#comments ). Faceti bors, fratilor, nu voi mai arata cu degetul!

  PS: O ultima recomandare, angajati un PR cu experienta, va da acestei societati o clasa in plus! Acest lucru il merita/il datorati membrilor onesti, lipsiti de rea-intentie, MDP, MP, AVM, IH, VN etc.

 9. ei, nu-i nevoie neaparat de un PR cu experienta, e nevoie de un PR cu bun simt. 🙂

 10. @Kvala
  Strict legat de ocaua mica: Da, anuntul a fost publicat inainte, insa, daca imi aduc eu bine aminte, a primit o modificare dupa… in sfirsit, asta e ‘sesizarea’ Maicului. Eu am vrut numai sa punctez situatia reprezentata de zicala aia cu ce zice si ce face popa.

  „Vad ca tu impreuna cu inca vreo doua persoane aveti o fixatie pentru SRSFF”. Nu am facut o fixatie pentru SRSFF – daca as avea o asemnea fixatie generala as ‘discredita’ si posturile semnate de MDP, Liviu Radu , Teodorescu altii. Daca am o ‘fixatie’, ea este legata de posturile ‘unora’ care au ca principal hobby sa se auda vorbind pe ton afectat si important, despre probleme inventate – sindromul drobului de sare. Este drept ca ‘unii’ o fac constant, ‘altii’ numai la cerere. Sa ma scuzati daca v-am deranjat miuţa idiologica cu pretentii de reprezentare nationala.

  In alta ordine de idei, astept cu nerabdare urmatoarea proza 😀

 11. voi v-ati pus in gind sa-mi faceti trafic? 🙂

  1. Dupa fapta si rasplata 🙂

 12. @Aspoiu- ti-am dedicat un comentariu la postarea lui Maic , aia cu Nekrotitanium! Sa inteleg ca nu ti-a placut? 🙂

  1. Esti sigur ca ai voie sa vorbesti cu dujmanii din exil?

 13. Dragul meu Adi tu esti prietenul meu,iar din stiinta mea proprie vorbesc cu cine vreau eu chiar si cu dujmanii in exil!

 14. @Buzdugan, multumim pentru recomandarea cu piaru. Apreciem preocuparea, postul e vacant, te bagi?. Cand mai ai propuneri de genul asta (sau de orice alt gen) le poti face direct pe situl SRSFF ca sa fii sigur ca le observam. Crede-ma, sade bine sa vorbesti cu oamenii face-to-face nu sa bombani prin te miri ce unghere.
  @HNU: mai usor cu bunu’-simt pe scari, se baldacaie, stropeste si pateaza 😉
  @Aspoiu; Vino dom’le sa te imbratisez ca-mi devii simpatic: auzi, miuta ideologica, asta mi-a placut… Stii bine ca nu ma deranjezi niciodata. Uite, iti promit public, prima proza pe care o termin iti va fi dedicata tie 😀
  @Mike: e o conspiratie, te-ai prins, am pus mana de la mana sa-ti facem trafic, pe chestia asta dai o bere maine 😉

 15. @Kvala – Am vorbit o singura data face-to-face cu o suma de membri SRSFF pe site-ul pomenit.; o experienta nefericita. Cand veti avea un purtator de cuvant, poate ma voi incumeta sa intru din nou in calitate de comentator pe site-ul dvs.!
  Cat priveste postul de PR, ar iesi o dinamita AB-SC!

 16. In privinta PR-ului am vorbit cat se poate de serios!
  Blogul cooordonatorului revistei Nautilus poate fi numit ungher de dvs. personal, dar in niciun caz de unul care duce sigla SRSFF in spate!

 17. Deci numai aia cu miuta s-a vazut. Ce ti-e si cu selectivitatea asta…

 18. @Aspoiu, s-a vazut tot, fii linistit… aia cu miuta am remarcat-o in mod deosebit. Nu te poti abtine sa nu faci procese de intentie, deh 😛
  @Buzdu, si eu am vorbit serios. Ai ceva de comentat la adresa noastra, fa-o direct. Te-ai gandit oare ca in felul acesta chiar se poate comunica indiferent de pareri/pozitii/convingeri iar altminteri nu? Depinde de tine ce iti doresti pe mai departe.

  1. Okay, astept dedicatia. Simt celebritatea in aer 😉
   Daca se tine de cuvint si Ben Ami… probabil ca o sa am una si de la BF daca se razgindeste cu publicatul… Hhmmm.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: