O oarecare zi de luni

Gata, am trimis articolul la Observator cultural, ultimele amănunte despre GAUDEAMUS. Adică despre Tritonic (am vorbit cu Mirela Neculcea) şi ceva mai mult cu Marian Truţă despre evenimentele SRSFF de la tîrg: Premiile SRSFF şi antologia Alte Ţărmuri. Plus, la urmă, lista lansărilor F&SF de sîmbătă (pe care o aveţi şi aici).

Pot să mă întorc la cartea a doua din Soarele Lung, şi apoi să scriu despre ea pentru Ziarul de duminică (următorul articol de predat).

Am făcut o listă cu articole (unele implică şi cărţi de citit) care mai sînt de scris anul ăsta: sînt 8 (4 pentru Observator, 3 pentru ZF, 1 pentru Dilemateca). Printre ele 5 recenzii şi un interviu (nu vă spui cu cine, secret!).

Ce-am mai găsit azi pe net: „is there enough actual science in science fiction or is most of it lazy fantasy?“ (pe BBC, nesemnat). Ştiu eu pe unii care se bucură…

http://community.livejournal.com/lastshortstory – unii care scriu despre toate povestirile pe care le  citesc în cursul anului. Jonathan Strahan mai intră uneori în vorbă cu băieţii (şi cu fetele).

Diseară e cenaclu, Horică e pe drum, ne vedem la cenaclu. Sau măcar la berea de după. Ceea ce înseamnă că începe tîrgul. Dacă mi-ar ajunge mai repede şi cărţile despre care trebuie să vorbesc la tîrg…

Cîte cărţi de citit, băi tată, băi…

2 răspunsuri

  1. si eu mor de ciuda ca va vedeti la cenacluri si beri cand eu lucrez ca cenaclistii sa aiba ce citi… 🙂

  2. Jen iti vom fi mereu recunoscatori! We really love you!
    Maicule lasasa fie si soare pe strada noastra ca prea a batut umbra! suntem ca pestii prin apa cu atitea bunataturi! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: