Problemele traducătorilor în Observator cultural

Revista Observator cultural de azi, are în dezbatere: Problemele traducătorilor, într-un dialog româno-spaniol.

De adăugat discuţiilor de pe bloguri: Cu traducătorii şi Sondaj: am tradus pentru RAO de pe blogul BolaDeNieve, şi S-a discutat de p eblogul lui Mircea Pricăjan.

2 răspunsuri

 1. Adrian Buzdugan - Antilumea | Răspunde

  Stimate Domnule Editor Coordonator Michael Haulica,

  Am incercat sa va contactez prin intermediul adreselor postate pe site-ul revistei NAUTILUS, dar mesajele au dat eroare.
  Ma numesc Adrian Buzdugan. In decembrie anul trecut povestirea mea „Antilumea” a luat Premiul II la Concursul initiat de Revista HELION. La Editura NEMIRA am inteles ca planul editorial pe anul in curs este deja finalizat. Am vazut ca sunteti si Redactor la Editura Millennium Press. Daca accepta o propunere, aceasta editura suporta integral costurile editarii volumului sau sunt necesare si alte sponsorizari? Parca n-as sta cu volumul in sertar, peste jumatate din povestiri au fost publicate deja in DOMINUS, VIATA ROMANEASCA, DACIA LITERARA, OGLINDA LITERARA, VATRA, HELION… Ar trebui sa astept si sa propun volumul Editurii Nemira pentru 2010? Aveti in pregatire un nou Almanah Nautilus? Am atasat si cateva povestiri din volumul pe care as dori sa il public, un soi de „veriga lipsa”, aflat la confluenta dintre filosofie, umor absurd, fantastic/S.F. , departe de naturalismul obscen postdecembrist. Daca imi permiteti sa vi le trimit pentru NAUTILUS sau ca sa va formati o parere, dati-mi va rog o adresa valida.
  Cu deosebita consideratie,
  Adrian Buzdugan

 2. mi-a placut asta cu „departe de naturalismul obscen postdecembrist”. cine-or fi fost aia de scriau in halul asta? tu-i consola si sfincterele…
  ok, am luat legatura, mersi de texte, vorbim.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: