Alianţă PSD – PNL în opoziţie

Am aşa o senzaţie… După ce „mai mulţi fruntaşi PSD au venit la sediu susţinînd trecerea partidului în opoziţie“, după radicalizarea discursului PNL (sau mi s-a părut?) la adresa PDL…

Am aşa o senzaţie… că ăştia (PSD şi PNL) au bătut palma, dar nu ca să guverneze pe timp de criză, ci doar ca să le-o tragă pedeliştilor în următorul an, lăsîndu-i pe-ăia să-şi rupă gîtul guvernînd pe timp de criză mondială.  Şi ca să pregătească alegerile prezidenţiale cu şanse de a cîştiga (eventual cu un candidat comun la preşedinţie). iar în campania de la anul or să-i scoată ochii lui Băse pentru „performanţa“ guvernului lui minoritar, evident, lovind şi în Băse şi în guvern.

Îni pare cel mai plauzibil calcul al pesedeilor. Iar după cîştigarea prezidenţialelor de la anul, n-au decît să dizolve parlamentul sau să schimbe doar guvernul cu băieţii care aşteaptă (răsplătindu-i pentru răbdare, nu?).

Zic şi io.

9 răspunsuri

  1. oricum o iesi, tot noi tragem ponoasele

  2. oricine stă în opoziţie anul ăsta o să stea bine…

  3. Io zic sa-i ia dracu’ pe toti!

  4. cred ca la fel spu si ei…. despre noi

  5. spun si ei…

  6. Da bine zici bre aspoiule ca nime’ri nu ne-o da de pomana ,da’ chielea ne-o lua-o in batz!

  7. si uite ce-a iesit pana la urma….

  8. stai, ca nu s-a terminat inca. au bagat pesedeii chestia cu udemereul in ecuatie (cam aiurea, zic eu; sau ca sa poata spune „noi am vreut, voi n-ati vrut”) si nu se stie cum se va sfirsi

  9. Eu zic ca aia e doar o pirghie pentru negocieri. Asa ca, pina la urma, se vor intelege. Dracu’ sa-i pieptene. Oricare-ar fi, rezultatul ar fi cam acelasi. Bine ca n-au iesit pesedeii singuri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: