Preafericitul se întoarce

sau Despre pisici şi alţi demoni (2)

Ar fi trebuit să fie doar o addenda, un later edit, la însemnarea Preafericitul MP3. Iată că este un post nou.

I-am cumpărat lui MP3 o pernă ca a mea (la ultima vizită la Ikea), aia care-l făcuse Preaferictul MP3. Cea de-a doua faţă de pernă din setul cumpărat la penultima vizită la Hiperchifteaua suedeză am păstrat-o pentru mine. Lui i-am pus o faţă de pernă mai veche. N-a vrut-o. Apoi alta. Apoi alta. Şi tot aşa, pînă am epuizat toate vechiturile. El nu şi nu. Pînă la urmă am cedat (părîndu-mi mie că zicala „cel mai deştept cedează“ e o vorbă înţeleaptă şi nu doar aşa, o scuză, o spusă a neputincioşilor) şi i-am pus faţa de pernă (ştiţi, a doua din set) cu care s-a simţit bine.

În secunda în care a dat de ea, s-a făcut covrig, s-a afundat, s-a încastrat în pernă de parcă aceasta ar fi fost cu model „pisică-covrig“. Iată un motan fericit, am zis. Chiar prea-fericit. Mult prea fericit. Preafericitul MP3.

M-a dresat bine. Îmi place de el că ştie ce vrea.

Astă-noapte Pici a rămas şi ea tolănită pe pilotă. Pe husa de pilotă din acel set. Or fi pus ăia ceva îm material, ceva special pentru pisici? Dimineaţă Pici era tot acolo. Pici, adică Trinity… dar despre ea, într-un alt episod.

2 răspunsuri

  1. nici pisica me anu doarme pe vreo perna veche, doamne fereste. si prefera lucrurile de calitate!

  2. De aia imi plac si mie matzele, pentru personalitatea lor. E greu sa dai de o pisica care sa nu isi dreseze stapanul. Ups, o clipa, de fapt, ele sunt stapanele si noi animalele 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: