Zi de vară şi de joi

Adică, da? Că însemnarea de mai devreme a fost ca un comunicat agerpres. Sau ca ăla de „muflatar“, vorba chelnerilor de odinioară, sec.
În primele zile de tabără, alea în care mă duc, vor fi şi Sebastian A. Corn, şi Don Simon… Doar Ivănescu nu vine, că… Adevărul e că se bulgăreşte pe el. Ce, nu-şi putea lua două zile de CO şi la noi, la Romanica? Putea! Adică ce să caute ploieşteanu-n Bulgaria? Dacă şi Rabi vine, cu Massive Attack cu tot, sau, mai bine zis, cu pauză de Massive Attack (cu tot cu Iulica)…
M-am trezit şi eu vorbind, de parcă n-ar fi fost an fără mine pe insulă.

Mi-am făcut treaba pe zilele astea, adică articolul despre Kalusia a şi apărut, ăla despre Vampirii Sudului l-am predat, acum m-am apucat de cartea lui Ţone, că tre să las încă un articol, dacă merg în tabără (că aşa-i, bucuriile se plătesc. Aşa că o să fac şi oleacă de „servici“ în tabără). Ioi!

Şi cu New Weird… om vedea. Îmi iau teme de făcut dimineaţa, cînd toată lumea doarme şi io citesc ca să scriu, sau scriu ca să citesc, ca de obicei. Noroc că aici nu mai spăl vasele la 7 dimineaţa (pretenii ştiu…).

Nu ştiu dacă sînt vesel sau nu. Om mai vedea după.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: