Maraton Galactica

Sci Fi Channel este în plin maraton Battlestar Galactica. De luni 31 martie pînă mîine, 4 aprilie (la ora 22 va fi difuzat primul episod al sezonului 4), între orele 8 – 18, au fost reluate toate episoadele. Aproape. Adică au sărit miniseria şi primele 2 episoade, apoi mai sînt vreo 2-3 sărite (de ce?). Dar un gest frumos. Măcar de-ar face şi-ai noştri (oricare!) gestul de a da, naibii, serialul!

starbuck_400.jpg

Un afiş cu Starbuck. Aşa, de ciudă!

5 răspunsuri

  1. chiar mi-i ciuda. pe afis, desigur….

  2. sa fie asa bun serialul asta? am mai auzit vorbindu-se…

  3. pe IMDb este notat cu 9,1 (13906 voturi) – n-am prea vazut acolo filme de nota 9… (de pilda, Casablanca are 8,8. a, am gasit! 9,1 mai are The Godfather – primul in top 250, si The Shawshank Redemption, al doilea, tot cu 9,1)

  4. l-ati vazuuuuut? pe noul, zic. 4×01. eu l-am adus si inca n-am curaj sa-l vad 🙂
    in alta ordine de idei, nu prea m-as lua dupa notele de pe imdb. decit eventual daca au trecut niste ani de cind a fost lansat filmul. am vazut nota 8.9 la I am legend – unul din cele mai proaste filme pe care le-am vazut ever!
    si da, BSG e chiar atit de bun pe cit se zvoneste. si mie mi-a luat ceva timp sa trec de inertia inceputului, dar pe masura ce trec episoadele, se face tot mai bun 🙂

  5. da mai, ca are personaje. si poveste/povesti. si nu, nu l-am vazut. sado-maso pe la noi, nu? scenariu (asemanator): el si ea, se dezbraca, se ating, apoi se imbraca si spun „las’ ca data viitoare o sa ne dorim si mai mult”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: