Zile pline

N-am mai scris la Huca, dar am început să desenez Inandul. Am nevoie de o hartă, ca să ştiu pe unde umblă ăia. Mai ales după ce personajul principal pune ochii pe un gibson pe care vrea să-l utilizeze ca gazdă. De-aia am avut nevoie să recitesc Vremea zăpşelii şi Glitcherine, ca să văd ce şi cum. Şi am aflat o geografie pe care trebuie s-o pun de acord cu cea din Huca. Aşa am ajuns să desenez cîteva străzi (arterele principale), să împart oraşul în două, Sistemul Solar (cartierul din sud) şi Oraşul Vechi (unde se întîmplă lucrurile în Vremea şi Glitcherine). Am scrisă deja o jumătate din capitolul 2 (William Rikki Ardha-Matsyendra), dup-aia 3, 4 şi 5 sînt scrise. Dar jumătatea a doua de la 2 va trebui să mai aştepte.

Pentru că, săptămîna asta, n-am timp de nimic altceva, trebuie să închid Nautilus nr.2. Citesc şi citesc şi citesc… şi, din cînd în cînd, mai şi aleg. Unele dintre textele citite iau drumul teancului pregătit deja pentru almanah (pe care-l voi închide peste o lună). Altele rămîn pentru revistă. Ar mai trebui să citesc şi vreo două cărţi pînă luni (pentru Observator cultural şi Ziarul de duminică).

Cam asta e. Aş trece pe la tîrgul de carte de la Muzeul de istorie. Joi seara prestez în Club A la întîlnirea Lorenei Lupu cu cititorii ei. Am auzit că vineri apare şi Marian Coman în Bucureşti, tot în Club A.

4 răspunsuri

  1. mitoceanu ciprian | Răspunde

    cum am spus odata (si mentin aceeasi opinie), cat timp avem ce face nu trebuie sa ne plangem. pe mine ma ingrijoreaza acele momente cand nu am nimic de facut.
    bafta si putee de munca, vad ca ocupatiile nu va lipsesc…

  2. mitoceanu ciprian | Răspunde

    putere de munca, voiam sa spun…

  3. asa-i maicu, pute a munca 🙂

  4. pe un gibson? :))). amuzantule, râzăciosule, răutăciosule, hliziciosule.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: