Gata pentru Galactica

bsg-six2.jpg
Hai la mama!
Îndelunga aşteptare este pe sfîrşite. La 4 aprilie va fi difuzat primul episod din Battlestar Galactica, sezonul IV.
Dar pînă atunci, pe 28 martie, Sci Fi Network va difuza două filmuleţe de cîte o jumătate de oră, aşa, pentru încălzire. Battlestar Galactica: Revisited, o recapitulare a primelor trei sezoane, şi Battlestar Galactica: The Phenomenon, în care mai multe vedete (de-ale lor) vor povesti de ce sînt fani BSG.
Şi noi sîntem fani BSG.
În următoarele săptămîni vom revedea miniseria, cele trei sezoane şi Battlestar Galactica: Razor.
Frakin’ Galactica!

9 răspunsuri

 1. îmi rod unghiile de nerăbdare!!!

 2. mitoceanu ciprian | Răspunde

  eu nici nu mai am ce roade…

 3. ramin la gibsoni. cylonii sint din alt film.

 4. gyrovague: revin, pt ca mi-am amintit de un paragraf din capitolul pe care tocmai il scriu si cred ca are legatura cu intrebarea ta (asta-i huca?):
  În tot acest timp am stat cu ochii pe fişa viitoarei mele gazde. Era o femeie la vreo treizeci şi ceva de ani, brunetă, cu ochii verzi, bine făcută, cu un zîmbet interesant – mi-a amintit de zîmbetul fetei de la recepţie, ăla care-mi păruse mie cam artificial -, cu cîteva tatuaje e corp, pozele de detaliu erau foarte bine realizate, dar n-am înţeles mare lucru, adică n-am reuşit să găsesc cine ştie ce semnificaţii în tatuajele alea, dar mi-a plăcut trupul femeii, mă gîndeam în momentele în care Imelda îmi punea întrebări că poate nu am să-mi petrec ziua uitîndu-mă prea mult în oglindă doar ca să-i admir trupul.

 5. pfuai ce avans:) am primit-o pe huca in nuce. si nici n-a trebuit sa va mituiesc cu felii de portocala, ca pe musiu’ anghel (petre). huca_iti in voie ca’s oarecum la panda.

 6. da, cam imbicsit pasajul… se cere rescris. si poate o fac blonda, ca asta din poza. ca sa aiba si gyrovague o bucurie…

 7. ha. ieri blonda disparuse cu totul. credeam c’a „fugat” pan’ la coafor :). maestre, blonda, bruneta…huca_nauca sa fie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: