Frakin’ Galactica!

Aş face orice numai să nu fac ce trebuie. Cel mai bine mi-a mers cu filmele. Cu serialele.

În ordine (doar serialele): Jericho, 4400, Battlestar Galactica, Firefly (plus Serenity, filmul).

Dar după ce vezi Galactica… nimic nu mai e cum era. Jericho e un fel de bătută pe loc, 4400 ar putea avea 4400 de episoade şi ar fi mai ceva ca Santa Barbara, Firefly e un western (steampunk cu leagănul civilizaţiei în USA) în care protagoniştii se deplasează dintr-un oraş în altul prin spaţiu, cu nava Serenity. Noroc că filmul a renunţat la chestia western şi l-a lăsat SF cinstit. Ce mi-a plăcut totuşi: ghilda însoţitoarelor şi expresiile în chineză (au scăpat astfel şi de necazurile pe care le aduce folosirea cuvîntului FUCK).

Galactica e un serial adevărat. Am văzut miniseria şi primele 3 sezoane, mă rog, 11 episoade din sezonul 3, iar acum aştept 21 ianuarie să se difuzeze 12, să-l înregistreze, să-l pună pe net… (am şi eu păcatele mele). Dar e film, nene! Frakin’ film.

4 răspunsuri

  1. Bine te-am regasit, Maicule, in noua locatie. Sa-ti fie blogul plin si sa ai pofta de scris. Carti. 🙂

  2. Sper. Mersi. Parca sint undeva la dezintoxicare. Imi propun sa scriu pe blog ca sa ma reobisnuiesc cu scrisul. daca voi reusi aici, poate o sa-mi mearga si cu celelalte.

  3. Bravos, amigo! La mai multe insemnari. Si mai lasa dom’le filmele ca inca nu ne-am apucat sa vindem drepturi la tv (da’ cine stie?!) Asa deci si prin urmare, mult succes si la mai mare (folclor citadin!)

  4. Welcome la casa noua. Ma bucur ca ti-a placut Galactica. Si sa scrii cit de des. Si multam de linku’ din blogroll. Si mai vorbim noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: